AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000

AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000

AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000
De AI-software ChatGPT heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen onder de wereldwijde bevolking. Tegenwoordig gebruiken mensen de software zelfs voor het voorspellen van uitslagen van sportwedstrijden, handelsadvies op de beurzen en nu ook om te zien welke memecoin het beste zal presteren als bitcoin (BTC) 100.000 dollar bereikt.
ChatGPT voorspelt grootste stijgers memecoins
Het gebruik van ChatGPT kan een groot voordeel opleveren, wanneer deze op de juiste manier gebruikt wordt. Natuurlijk weet je nooit zeker of de voorspelling van de AI-machine klopt, maar door de grote hoeveelheid data die het meeneemt in het advies, is het in ieder geval een onderbouwd advies.
Aan ChatGPT werd de volgende vraag gesteld: “Welke memecoin zal het beste presteren als BTC de 100k behaald?”. Het antwoord van de software was niet geheel onverwachts. Naast dat hij nadrukkelijk benoemde dat de voorspelling gebaseerd zou zijn op speculatie, verwacht de AI-software dat Doge Coin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) de voornaamste kandidaten zijn. Het idee achter deze keuze klinkt ook logisch. Volgens ChatGPT hebben cryptocurrencies met een groot marktkapitaal ook een sterke community. Daarnaast hebben deze twee munten laten zien dat wanneer bitcoin stijgt, zij ook meestijgen.
ChatGPT spreekt in zijn reactie ook over de recente geschiedenis van de munten. Zo zou Doge vooral sterk zijn gegroeid, toen personen met grote namen spraken over de munt. Een bekend voorbeeld van een persoon met veel invloed op de prijs van DOGE is de zakenman Elon Musk. 
Shiba Inu heeft zich de afgelopen tijd vooral beziggehouden met Shibarium. Dat is een oplossing voor het op kunnen schalen van protocollen en projecten op het netwerk. Een belangrijke ontwikkeling in het ecosysteem van de munt dus.
Politieke memecoins
Buiten Doge Coin en Shiba Inu spreekt de AI-machine ook nog over minder grote memecoins, die ook een mooie sprong zouden kunnen gaan maken. Het gaat dan vooral om munten die gelieerd zijn aan de politiek in de Verenigde Staten. 
Zo zouden MAGA (TRUMP), Jeo Boden (BODEN) en Kamala Horris (KAMA) een grote stijging kunnen doormaken wanneer de stijging van BTC samenkomt met de beslissingen van de presidentsverkiezingen in Amerika. Momenteel strijden zowel Donald Trump als  Joe Biden volop door het presidentschap, al ontstaan er steeds meer twijfels over de gezondheid van de huidige president Biden. Uit geruchten in de Verenigde Staten blijkt dat een mogelijke vervanging van Biden in de verkiezingsstrijd kan worden gevonden in Kamala Harris.
Het bericht AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000 verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten