Crypto Radar: Bitcoin krabbelt iets op & altcoins vol leven

Crypto Radar: Bitcoin krabbelt iets op & altcoins vol leven
Crypto Radar: Bitcoin krabbelt iets op & altcoins vol leven

De bitcoin (BTC) koers is al een paar dagen bezig met een voorzichtig herstel na een eerdere forse crash, maar dit herstel gaat mondjesmaat. Vandaag is de richting van de markt vooral omhoog, maar hier en daar daalt een grote altcoin vandaag toch.
Blik op de crypto markt
De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag met 1,4% gestegen tot $2,24 biljoen in de afgelopen 24 uur.
Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €53.050 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een stijging van 1,97%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $57.400.
De hardste stijgers, waaronder TIA
De hardste stijgers uit de top 100 grootste cryptocurrencies zijn als volgt:

Celestia (TIA) is met 19,0% gestegen tot $6.75.
Bittensor (TAO) is met 16,1% gestegen tot $263.13.
MultiversX (EGLD) is met 10,5% gestegen tot $37.01.
Sei (SEI) is met 9,6% gestegen tot $0.3209.
Ethereum Name Service (ENS) is met 8,9% gestegen tot $27.08.
Bonk (BONK) is met 8,4% gestegen tot $0.00002631.

Vooral Celestia doet het uitstekend. De koers van TIA is vandaag met bijna 20% gestegen, wat uiteraard buitengewoon goed is. Hiermee stijgt TIA ook meerdere plekken in de lijst van top 100 grootste cryptomunten. Naast TIA zijn er nog verschillende altcoins die vandaag met dubbele cijfers in het groen staan.
De hardste dalers, waaronder NOT
De grootste dalers uit de top 100 grootste cryptocurrencies zijn als volgt:

Notcoin (NOT) is met 3,4% gedaald tot $0.01583.
Avalanche (AVAX) is met 2,5% gedaald tot $25.56.
NEAR Protocol (NEAR) is met 2,2% gedaald tot $4.47.

En dat zijn alle dalers op de markt vandaag, wat duidelijk de algemene richting van de markt laat zien. Toch moet het populaire Notcoin het vandaag doen met een matige daling, al is er op de langere termijn uiteraard weinig tot niets aan de hand.
10 euro gratis crypto naar keuze
Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.
Pak €10,- gratis!
Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag
Het belangrijkste nieuws van vandaag heeft opnieuw te maken met de verkoopgolf van bitcoins door de Duitse overheid. Gisteren verkocht Duitsland maar liefst $900 miljoen aan BTC, en het lijkt erop dat de overheid aldaar voorbereidingen treft om nog een lading aan bitcoins te verkopen. De Duitse overheid is op dit moment nog in het bezit van zo’n $1,5 miljard aan BTC.
Het bericht Crypto Radar: Bitcoin krabbelt iets op & altcoins vol leven verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten