Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle

Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle

Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle
De hedendaagse cryptomarkt biedt talloze handelsplatformen voor enthousiastelingen. Sinds de begindagen van Bitcoin (BTC) zijn gecentraliseerde beurzen een vast gegeven, maar gedecentraliseerde tegenhangers winnen snel terrein. Apex Pro, een relatief nieuwe cryptobeurs gelanceerd in 2022, is een schitterend voorbeeld van een platform dat een veilige en voordelige handelsomgeving biedt, boordevol extra voordelen.
Voordelig en veilig crypto handelen
Decentrale exchanges (DEX’s) werken zonder een centrale autoriteit. Transacties worden direct tussen gebruikers uitgevoerd via smart contracts op de blockchain, wat aanzienlijke veiligheidsvoordelen biedt. Op een DEX zoals Apex Pro behouden gebruikers volledige controle over hun crypto-activa. Bij gecentraliseerde beurzen (CEX’s) geeft men de private keys uit handen, waardoor de beurs verantwoordelijk wordt voor de veiligheid van de fondsen. Recente marktontwikkelingen hebben laten zien dat dit niet altijd betrouwbaar is.
Met Apex Pro voer je transacties uit direct vanuit je eigen crypto wallet, waardoor je beschermd bent tegen verlies door hacks of insolventie van de beurs. Daarnaast kun je zonder uitgebreide identiteitscontrole meteen aan de slag.
Apex Pro maakt gebruik van geavanceerde StarkEx-technologie, wat zorgt voor veilige en snelle transacties tegen lage kosten.
Lage kosten en innovatieve functies
Apex Pro onderscheidt zich door zijn lage handelskosten, met een maker fee van 0,02% en een taker fee van 0,05%. Bovendien rekent het geen gas fees, wat het platform extra aantrekkelijk maakt voor kostenefficiënte handelaren. Dergelijk lage handelskosten zijn praktisch nergens anders te vinden op de markt. Een ander nadeel van veel DEX’s is het beperkte aanbod aan handelsopties. Derivaten zijn vaak niet beschikbaar, maar Apex Pro biedt deze mogelijkheid wel, inclusief handel met hefboomwerking, zonder in te leveren op veiligheid.
Apex Pro werd aanvankelijk gelanceerd op het Arbitrum (ARB) netwerk, maar ondersteunt nu ook Ethereum (ETH), Binance Chain (BNB) en Polygon (MATIC). Het platform heeft ook een eigen token, APEX, die gestaked kan worden voor extra passief inkomen.
Voor iedereen toegankelijk
Apex Pro biedt een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren traders als nieuwkomers in de cryptowereld. Het platform combineert de voordelen van zowel CEX als DEX zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid, snelheid of gebruikerservaring. Verken gratis het decentrale Apex Pro handelsplatform en ervaar de voordelen van veilige handel, lage kosten en de mogelijkheid om met hoge leverage te handelen, net als duizenden andere crypto handelaren.
Ga naar ApeX Pro
Het bericht Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten