Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum

Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum

Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum
Binance bestaat zelfs voor de crypto-industrie nog niet zo lang. Vandaag is de cryptobeurs 7 jaar geworden, en dat wordt gevierd. Ondanks alle tegenslagen heeft het bedrijf bovendien nog steeds een aanzienlijke voetafdruk, en tegelijkertijd denkt het bedrijf na over de volgende mijlpaal die het wil bereiken.
Binance viert verjaardag met actie
Binance bestaat dus pas sinds 2017, maar toch is het al jaren de grootste crypto exchange. Uit gegevens van CoinGecko blijkt dat dit nog steeds zo is; het gemiddelde handelsvolume is met bijna 15 miljard dollar zelfs twee keer zo groot als dat van de grootste concurrent. Volgens recent onderzoek heeft Binance zelfs ongeveer 54% van de markt in handen.
In een persbericht schrijft het bedrijf over zijn verjaardag. Cijfers over het marktaandeel noemt het niet, maar wel over het gebruikersaantal. Dat ligt nu namelijk op 200 miljoen mensen wereldwijd. Om dat te vieren is Binance van plan om zowel online als in de echte wereld evenementen te organiseren.
Zo zijn er drie verschillende winacties op Binance’ accounts op X (Twitter), Telegram en Discord, en op Binance Square. Laatstgenoemde is het sociale mediaplatform op de Binance-website zelf. Als je aan alle voorwaarden voldoet, krijg je een ‘badge’ naast je profiel zoals je dat ook op X kunt krijgen, en kun je exclusieve Binance-spullen verdienen.
De drie acties zijn onderdeel van de nieuwe ‘Be Binance-campagne’, waarmee je een deel van de prijzenpot van 7000 Amerikaanse dollar aan BNB tokens kunt winnen.
Binance op zoek naar groei
Binance’ Chief Marketing Officer, Rachel Conlan, verklaarde in een interview met Cointelegraph dat Binance bij zijn kernwaarden wil blijven: nederigheid, vriendelijkheid, samenwerking en dankbaarheid. 200 miljoen gebruikers is bovendien indrukwekkend, maar er zijn al nieuwe doelstellingen voor groei gezet. De volgende stap is 1 miljard klanten:
Een paar jaar geleden leek 200 miljoen gebruikers als iets uit een sciencefictionfilm. Vandaag de dag lijkt 1 miljard mensen naar Web 3 leiden een haalbaar doel, ondanks dat we ons realiseren dat dat nog steeds jaren hard werken vereist.
Het bericht Cryptogigant Binance deelt BNB uit aan 200 miljoen gebruikers bij jubileum verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten