Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Bitcoin (BTC) staat bekend om zijn hoge volatiliteit. Terwijl dit voor velen een reden tot zorg is, biedt het voor anderen juist een bron van kansen. De Deense bitcoin-enthousasit Kasper Patrick is een koelbloedige handelaar/investeerder die dankzij zijn dagelijkse marktmonitoring strategisch inspeelt op de hevige bewegingen. Niet voor niets heeft hij de afgelopen jaren jaloersmakende rendementen binnengesleept.
Geen tijd om je net als Patrick voortdurend met de cryptomarkt bezig te houden? Op handelsplatform eToro kun je Patrick volgen en zijn transacties kopiëren om zo te profiteren van zijn opgebouwde expertise.
Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.
Bitcoin en BTC-bedrijven
Patrick is al jaren een fervent voorstander van Bitcoin. Volgens hem biedt Bitcoin een oplossing voor een van de grootste problemen ter wereld: het behoud van rijkdom op de lange termijn. Zoals te lezen op zijn eToro-profiel beschouwt hij BTC als het ‘’meest gedecentraliseerde en schaarse bezit op de planeet’’.
Zijn portfolio weerspiegelt duidelijk zijn sterke overtuiging in Bitcoin. Meer dan 74% van zijn investeringskapitaal is namelijk toegewezen aan bitcoin. Daarnaast heeft de Deense investeringsrots nog drie verschillende aandelen in handen, die stuk voor stuk affiniteit hebben tot ’s werelds grootste crypto.
Allereerst is bijna 13% van zijn portfolio gealloceerd tot MicroStrategy (MSTR), een van de grootste bitcoin-houders ter wereld met meer dan 226.000 BTC op de balans. ‘’Ik geloof dat MicroStrategy de manier is om geherfinancierde bitcoin te verkrijgen,’’ aldus Patrick. Het bleek een meesterzet te zijn geweest. Terwijl bitcoin het afgelopen halfjaar met iets meer dan 30% is gestegen, is MSTR met ruim 114% de lucht in geschoten.
Daarnaast is ruim 9% besteed aan aandelen van Tesla (TSLA). De elektrische autofabrikant is de derde grootste beursgenoteerde bitcoin-houder ter wereld met een totaal bezit van bijna 10.000 bitcoins. Tot slot heeft Patrick recentelijk ook meer dan 5% van zijn kapitaal in aandelen van zorgbedrijf Semler Scientific (SMLR) gestopt, die sinds eind mei tientallen miljoenen in bitcoin heeft gestoken.
Toegewijde investeringsstrategie, volg en kopieer
Patrick is verre van een doorsnee investeerder. Terwijl de meesten het liefst zo min mogelijk omkijken naar hun investeringen, monitort Kaspert dagelijks zijn portfolio en analyseert hij de de marktbewegingen.
Hij is voortdurend op zoek naar kansen in de markt. Het toevoegen van SMLR-aandelen, dat MicroStrategy achterna is gegaan door BTC op continue basis aan te kopen, onderstreept dit volledig.
Kasper denkt dat bitcoin zich het komende jaar nog in een bloeiende bullmarkt zal bevinden, en heeft een strategie klaarstaan om hier optimaal doorheen te navigeren. Naarmate bitcoin in waarde stijgt, roteert hij een deel van zijn holdings naar disruptieve technologiebedrijven andere kansen die zich voordoen.
Patrick’s intensieve strategie heeft de afgelopen twee jaar zijn vruchten afgeworpen. Vorig jaar boekte hij namelijk een verbluffende winst van 185,15% en ook dit jaar staat hij met bijna 58% in de plus. Hij heeft hiermee de resultaten van bitcoin verslagen, wat een opmerkelijke prestatie markeert.
Voor de meeste mensen is een aanpak zoals die van Patrick echter niet weggelegd. Dat maakt de CopyTrading-optie van handelsplatform eToro zo aantrekkelijk. Maak gratis een account aan om Patrick en duizenden andere handelaren te volgen en hun handelsstrategieën te kopiëren.

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.
Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.
Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.
Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.
Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.
eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.
Het bericht Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten