Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert

Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert

Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP), de digitale munt van Ripple, gericht op grensoverschrijdende transacties, is verwikkeld in een langdurige rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).
Advocaat Fred Rispoli voorspelt dat de rechtszaak tegen eind juli 2024 zal worden afgerond, mogelijk zelfs eerder, met 13 juli als een symbolische datum. Deze uitspraak kan grote gevolgen hebben voor de toekomst van XRP en de bredere cryptomarkt.
Hieronder werpen we een blik op een actuele technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.
Technische analyse ripple (XRP) koers
Ook XRP is flink gedaald afgelopen week, maar volgens de analisten van Crypto Insiders heeft de koers mogelijk een bodem gevonden. Dat legden zij onlangs als volgt uit in Discord:
“XRP is recentelijk naar beneden uitgebroken en heeft de blauwe zone aangetikt, wat een sterke steun biedt. Dit niveau lijkt nu te fungeren als een bodem en heeft al geleid tot een reactie. We zien dat XRP momenteel weerstand ondervindt rond de $0,45, maar als deze doorbroken wordt, zien wij ruimte voor verdere stijging.
 
We verwachten eerst dat de koers zich op korte termijn zal blijven bewegen binnen de blauwe zone, waarbij mogelijk nog enkele dalingen kunnen optreden om liquiditeit op te halen. Dit zou hernieuwde kracht kunnen geven voor een beweging omhoog.
 
Onze eerste target ligt rond de $0,62, en bij een doorbraak daarvan kunnen we richting $0,75 kijken. In Discord houden we deze niveaus nauw in de gaten te houden zodat we kunnen anticiperen op mogelijke reacties van de markt.”
Datum analyse: 8 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/HjWFCSxw/
Hulp nodig?
In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.
Praat mee op Discord
 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.
Het bericht Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten