Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden

Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden

Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden
Toncoin (TON) oorspronkelijk ontwikkeld door de oprichters van Telegram, groeit het naar een ‘super-app’. Na de scheiding van Telegram heeft TON aanzienlijke vooruitgang geboekt, zoals de samenwerking met Tether voor de integratie van USD₮ en XAU₮ tokens. Met een marktwaarde van $19,9 miljard en een recente herstructurering, is TON goed gepositioneerd voor bredere adoptie.
Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.
Nieuwe instapkansen voor toncoin (TON)
Tonxoin is heel goed bezig. De koers lijkt zich weinig aan te trekken van de zwakte op de markt. Desondanks hadden de analisten van Crypto Insiders afgelopen een week een daling voorspeld en die blijkt vrij accuraat te zijn geweest:
“TON lijkt een stijgende lijn omhoog te maken, maar nu zijn we wel in een weerstandsgebied gekomen tussen $7,70 en $8. Hier verwachten we mogelijk een stagnatie in de stijging te zien. De koers heeft de neiging om te consolideren in deze zone, wat kan resulteren in een tijdelijke terugval.
 
Wij hopen dat de koers nog even zal zakken richting de $6,3. Hier zouden wij TON namelijk graag willen kopen, aangezien dit een voordelige instapmoment lijkt. Het gebied rond de $6 biedt een sterke steunzone, en wij verwachten dat de koers vanuit deze zone weer een harde stijging kan laten zien. 
 
In Discord blijven we TON nauw volgen en delen hier als eerst de nieuwste updates en analyses.”
Datum analyse: 1 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/P0UQAqy3/
Hulp nodig?
In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.
Praat mee op Discord
 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.
Het bericht Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden verscheen eerst op Crypto Insiders.
Ga naar de bron van dit artikel

Vergelijkbare berichten